Virksomhed

maskiner för jordbrukssektorn

Om HCP

leverantör av kvalitetsmaskiner

HCP importerar och distribuerar maskiner till jordbrukssektorn

HCP är ett danskt företag som grundades 1870, då de första självbindarna och tröskverken såldes till kunder inom landet och utomlands. HCP:s ägarkrets består idag av grundarens familj, som i samarbete med en professionell styrelse utgör en aktiv ledning.

HCP importerar och distribuerar maskiner till jordbrukssektorn och den gröna sektorn på hela den nordiska marknaden: Danmark, Norge, Sverige och Finland. Vi erbjuder leverantörer av kvalitetsmaskiner fördelarna med en samlad förbindelselänk mellan tillverkaren och hela den nordiska marknaden.

Våra kvalitetsprodukter säljs och underhålls via regionala försäljningsbolag och lokala återförsäljare. HCP:s försäljningsbolag i Danmark, Norge, Sverige och Finland samarbetar med fler än 100 lokala återförsäljare.

Genom att kombinera vår centrala organisation i Danmark och våra egna regionala försäljningsbolag med privata lokala återförsäljare kan vi dra fördel av såväl effektiviteten hos en central organisation som närheten till kunden hos den lokala återförsäljaren, som kan erbjuda effektiv och snabb service.

Våra regionala försäljningsbolag och lokala återförsäljare stärks genom centrala supportfunktioner i Krogager i Danmark. Försäljningsbolagen får administrativt stöd och produktsupport från våra produktspecialister. Genom att centralisera ett antal backupfunktioner som säljstöd, marknadsföring, teknisk service, reservdelar, PDI och logistik kan vi säkerställa hög effektivitet och låga kostnader.

Både försäljningsföretag och lokala återförsäljare drar nytta av en professionell logistikavdelning som hanterar mottagande och avsändning av alla reservdelar och maskiner.

HCP driver ett modernt centrallager med fler än 50 000 reservdelar

Produktspecialister står redo att hjälpa de lokala återförsäljarna med att få rätt delar och medarbetarna på reservdelslagret ser till att kunder i hela den nordiska regionen mottar de beställda delarna inom 24 timmar. Vi hanterar alla inkommande reservdelsordrar i ett modernt it-baserat ordersystem. Teamet talar alla nordiska språk och ser till att delarna är de rätta för uppgiften.

HCP importerar och distribuerar ett brett sortiment av kvalitetsmaskiner för jordbruks- och parksektorerna. Målet för alla våra varumärken är att säkerställa en tillfredsställande marknadsandel, baserat på kundlojalitet och effektivitet.

image004

HCPs värdegrund och affärsmetoder står på en nästan 150-årig grund:

– Vi ska i alla avseenden uppträda som en trovärdig partner
– Vi ska hålla vad vi lovar
– Vi är dedikerade till att leverera service 24-7-365
– Vi söker långsiktiga, hållbara relationer med våra leverantörer och kunder